Novi Sad, Neimarova 38-40

STAMBENI OBJEKAT

Su+Pr+2+Pk-dupleks

KVALITET GRADNJE

Objekat gradimo po vrlo visokim standardima sa svih građevinsko-tehničkih aspekata. Kao i na svim našim dosadašnjim objektima i ovoga puta smo veliki značaj dali samom kvalitetu gradnje u cilju postizanja što veće energetske efikasnosti. Debljina izolacije i fasadna nemačka petokomorna PVC stolarija sa troslojnim niskoemisionim staklima punjenim argonom postižu ovom objektu B energetski razred koji se retko može sresti na našem tržištu nekretnina. Kao rezultat ovakve termo-izolacije biće smanjenje troškova grejanja, a koje će se naplaćivati po utrošku – sistem sa kalorimetrima. Svaki stan će biti opremljen pojedinačnim klima uređajem poznatog proizvođača “GREE”. Takođe, kako bi obezbedili maksimalan komfor stanovanja, pored toplotne izolacije, koristićemo najsavremenije materijale za obezbeđenje visokog stepena zvučne izolacije.
Objekat će biti opremljen električnim bešumnim liftom marke VEGA.
Kako bi bezbednost budućih stanara kao i njihove imovine podigli na najviši nivo, objekat će biti opremljen video nadzorom i interfonom, a svaki stan će biti opremljen sigurnosnim vratima.
Unutrašnje opremanje stanova usmereno je ka domaćim i stranim brendovima prve klase, uz prateće garancije. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen hrastov parket. Oprema u kupatilima je takodje iz premium sektora, sanitarije i galanterija IDEAL STANDARD ili slično, dok su bojleri ARISTON.

Novi Sad, Koste Abrašević 40

STAMBENI OBJEKAT

Novi Sad, Neimarova 26 i 26a

STAMBENI OBJEKAT

P+1+Pk-dupleks

O NEIMAROVOJ 26 I 26A

Višeporodični dvojni objekat koji je smešten u mirnom delu grada, idealan je za porodičan život. Mali broj stambenih jedinica doprinosi kvalitetu života u ovom višeporodičnom obliku stanovanja. Energetskim pasošem objekta obuhvaćene su sve energetske karakteristike objekta koje stanarima omogućavaju uštedu energije i komfor. Objekat poseduje električni lift za 8 osoba. Unutrašnje opremanje stana usmereno je ka stranim brendovima prve klase, uz prateće garancije.

Novi Sad, Ložionička 43

STAMBENI OBJEKAT

O LOŽIONIČKOJ #43

Ložionička #43 je moderna vila, sa svega četiri stambene jedinice, izgrađena po trenutno najvišim standardima sa svih arhitektonsko/građevinskih aspekata. Želja investitora je bila da stvori idealno mesto za miran, porodični život uz izuzetan komfor i luksuz koji su njeno glavno obeležje.
Stanovi su osmišljeni kao jedinstveni, kvalitetni i komforni domovi, sa mogućnošću izvođenja završnih radova i ugradnje opreme po specifičnom zahtevu kupca. Ovakav koncept zadovoljava potrebe svake porodice i ispunjava sve zahteve modernog i kvalitetnog života.
Unutrašnje opremanje stanova usmereno je ka renomiranim svetskim brendovima prve klase. Za oblaganje podova, predviđen je parket I klase, velikog formata, sa atestom za podno grejanje. Oprema i keramika u kupatilima je takodje iz premium sektora. Bezbedan i luksuzan stambeni ambijent, opremljen prvoklasnim materijalima i velike staklene površine, naglašavaju eleganciju životnog prostora i ispunjavaju ga svetlošću i toplinom.
Ložionička #43, sa smart house sistemom, nudi sve ono što je neophodno za maksimalnu udobnost i najviši standard života. Ovaj koncept stanovanja ispunjava sve potrebe života modernog čoveka. Daljinsko podešavanje klimatizacije (grejanja i hlađenja), rasvete, podno grejanje, uključivanje i isključivanje uređaja pomoću pametnog telefona ili računara samo su neke od pogodnosti koje koncept Smart Home pruža.
Svaki od četiri stana ima obezbeđenu prostranu ostavu smeštenu u suterenu objekta, a u zajedničkom dvorištu parking mesto za svakog kupca stana.
Prioritet nam je da obezbedimo komfor, udobnost i vrhunski kvalitet: od pouzdanog izvođača radova, građevinskih i završnih materijala do dizajna enterijera.

Beograd, Daničareva 15

STAMBENI OBJEKAT

P+2+Pk garaže Pr

KVALITET GRADNJE

Mali broj stambenih jedinica, svega 6 stanova u velikoj meri doprinosi kvalitetu života u višeporodičnom obliku stanovanja. Po strukturi postoje dvosobni stan od 40 m2 i četvorosobni od 80 m2, po 3 od svakog tipa. Parking mesta se nalaze u prizemlju objekta, 4 u samom objektu i 2 u dvorištu. Energetskim pasošem objekta obuhvaćene su sve energetske karakteristike objekta (stiropor 10-20cm, niskoemisiona troslojna stakla, stolarija sa termozaštitom, klimatizacija sa pojedinačnom toplotnom pumpom vazduh/voda za svaki stan u kombinaciji sa podnim grejanjem) koje vam omogućavaju uštedu energije i komfor. Unutrašnje opremanje stana usmereno je ka stranim brendovima, prve klase, uz prateće garancije. Kosi krov je od pune ploče i dodatno izolovan kako bi potkrovlje bilo prijatno i u najtoplijem periodu godine. Objekat ima lift za 8 osoba kao i rampu za pomoć licima sa invaliditetom.

Novi Sad, Heroja Pinkija 27

STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

P+2+Pk garaže Pr

KVALITET GRADNJE

Hidraulični Lift za 8 osoba, prozori Roloplast PVC profil sa 6 komora (troslojno staklo), hrastov parket, uvozna keramika i sanitarije, ugradni vodokotlići, solarni kolektori za zagrevanje sanitarne vode, naplata grejanja po utrošku, LED rasveta, video nadzor, YTONG, klima blok, video interfon, parking u dvorištu.