Novi Sad, Ložionička 43

STAMBENI OBJEKAT

Novi Sad, Neimarova 38-40

STAMBENI OBJEKAT

Su+Pr+2+Pk-dupleks

KVALITET GRADNJE

Objekat gradimo po vrlo visokim standardima sa svih građevinsko-tehničkih aspekata. Kao i na svim našim dosadašnjim objektima i ovoga puta smo veliki značaj dali samom kvalitetu gradnje u cilju postizanja što veće energetske efikasnosti. Debljina izolacije i fasadna nemačka petokomorna PVC stolarija sa troslojnim niskoemisionim staklima punjenim argonom postižu ovom objektu B energetski razred koji se retko može sresti na našem tržištu nekretnina. Kao rezultat ovakve termo-izolacije biće smanjenje troškova grejanja, a koje će se naplaćivati po utrošku – sistem sa kalorimetrima. Svaki stan će biti opremljen pojedinačnim klima uređajem poznatog proizvođača “GREE”. Takođe, kako bi obezbedili maksimalan komfor stanovanja, pored toplotne izolacije, koristićemo najsavremenije materijale za obezbeđenje visokog stepena zvučne izolacije.
Objekat će biti opremljen električnim bešumnim liftom marke VEGA.
Kako bi bezbednost budućih stanara kao i njihove imovine podigli na najviši nivo, objekat će biti opremljen video nadzorom i interfonom, a svaki stan će biti opremljen sigurnosnim vratima.
Unutrašnje opremanje stanova usmereno je ka domaćim i stranim brendovima prve klase, uz prateće garancije. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen hrastov parket. Oprema u kupatilima je takodje iz premium sektora, sanitarije i galanterija IDEAL STANDARD ili slično, dok su bojleri ARISTON.

Beograd, Daničareva 15

STAMBENI OBJEKAT

P+2+Pk garaže Pr

KVALITET GRADNJE

Mali broj stambenih jedinica, svega 6 stanova u velikoj meri doprinosi kvalitetu života u višeporodičnom obliku stanovanja. Po strukturi postoje dvosobni stan od 40 m2 i četvorosobni od 80 m2, po 3 od svakog tipa. Parking mesta se nalaze u prizemlju objekta, 4 u samom objektu i 2 u dvorištu. Energetskim pasošem objekta obuhvaćene su sve energetske karakteristike objekta (stiropor 10-20cm, niskoemisiona troslojna stakla, stolarija sa termozaštitom, klimatizacija sa pojedinačnom toplotnom pumpom vazduh/voda za svaki stan u kombinaciji sa podnim grejanjem) koje vam omogućavaju uštedu energije i komfor. Unutrašnje opremanje stana usmereno je ka stranim brendovima, prve klase, uz prateće garancije. Kosi krov je od pune ploče i dodatno izolovan kako bi potkrovlje bilo prijatno i u najtoplijem periodu godine. Objekat ima lift za 8 osoba kao i rampu za pomoć licima sa invaliditetom.

Novi Sad, Heroja Pinkija 27

STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

P+2+Pk garaže Pr

KVALITET GRADNJE

Hidraulični Lift za 8 osoba, prozori Roloplast PVC profil sa 6 komora (troslojno staklo), hrastov parket, uvozna keramika i sanitarije, ugradni vodokotlići, solarni kolektori za zagrevanje sanitarne vode, naplata grejanja po utrošku, LED rasveta, video nadzor, YTONG, klima blok, video interfon, parking u dvorištu.