Project Description

Beograd
Dimitrija Tucovića 124-126

PRODAJA 069 778 895

Stambeni objekat

2Po+P+6+Ps na kat. parceli broj 4043/1 КО Zvezdara, Beograd

Lokacija

Objekat se nalazi na beogradskoj opštini Zvezdara, smešten između ulica Dimitrija Tucovića sa jedne i Hadži Mustafine ulice sa druge strane što našim budućim stanarima nudi nesvakidašnji spoj obilja sadržaja koje pruža ulica Dimitrija Tucovića i tišine i mira kojom odlikuje Hadži Mustafina ulica.
Pažljivim izborom lokacije, trudili smo se da stvorimo urbanu oazu koja svakom stanovniku nudi sve što mu treba.
Samo 350 metara udaljen je KBC Zvezdara, dok je porodilište pozicionirano tačno preko puta našeg objekta čime smo dodatno osigurani da se pogled sa terasa i prozora ka Hadži Mustafinoj ulici nikada neće menjati.
U krugu od samo 750m nalaze se Šesta beogradska gimnazija kao i veliki broj vrtića i osnovnih škola.
U neposrednoj blizini su i tri velike beogradske pijace: Đeram, Cvetkova i Zvezdarska pijaca.
Do parka Slavujev potok potrebno je samo par minuta hoda, a malo dužom šetnjom stiže se do Zvezdarske šume, treće po veličini šume u urbanom delu Beograda, koja se prostire na 137 hektara od čega 21 hektar predstavlja park.
Blizina popularnog beogradskog pozorišta “Zvezdara teatar”,pozorišta “Pan teatar”, Astronomske opservatorije iz 1932.godine, ustanove kulture “Vuk Karadžić” kao i mnogi drugi objekti kulture omogućavaju bogat socijalni život na dohvat ruke svim našim budućim stanarima.
Okružen velikim saobraćajnicama objekat je odlično povezan sa ostalim delovima grada.

Kvalitet gradnje

Kako bi osigurali komfor, izgrađena su dva podzemna nivoa namenjena parkiranju vozila i tehničkim prostorijama, dok se u prizemlju pored spoljašnjih i unutrašnjih komunikacija nalaze i dva poslovna lokala.
Na prvom spratu objekta nalazi se pet poslovnih apartmana, dok se na II, III, IV, V i VI spratu nalaze po četiri stana od: četrdeset kvadrata (po strukturi dvosoban), pedeset kvadrata (po strukturi trosoban), šezdeset kvadrata (po strukturi trosoban) i stan od osamdeset kvadrata (po strukturi četvorosoban). Na povučenom spratu nalaze se tri stana sa velikim terasama.
Kao i na svim našim dosadašnjim objektima i ovoga puta smo veliki značaj dali samom kvalitetu gradnje u cilju postizanja što veće energetske efikasnosti. Svaki stan će biti opremljen pojedinačnom toplotnom pumpom vazduh-vazduh marke LG. Fasadna nemačka šestokomorna PVC stolarija sa troslojnim niskoemisionim staklima punjena argonom, sa roletnama na svim prozorima i balkonskim vratima. SMART READY nemačka ABB instalacija u cilju što većeg komfora pri upravljanju opremom i uštede energije.
Unutrašnje opremanje stanova usmereno je ka domaćim i stranim brendovima prve klase, uz prateće garancije. Oprema u kupatilima je takodje iz premium sektora, sanitarije i galanterija “Hansgrohe”, “Villeroy & Boch”, “Ideal Standard”, dok su bojleri “Ariston Velis Evo”. Visokim kvalitetom gradnje i izabrane opreme postignut je zavidan nivo energetske efikasnosti, kojom se naš objekat svrstava u prestižni B energetski razred.